Cum poti castiga bani din microjoburi?

Cum poti castiga bani din microjoburi?

Ne trezim in fiecare zi cu o multime de lucruri care trebuie facute. Uneori nu reusim  sa ne gestionam corect timpul pentru a le rezolva, alteori ne lipseste talentul, pregatirea sau priceperea pentru a le duce la capat. Cu toate acestea, cautam mereu noi si noi modalitati de a castiga bani.

Rentiful te ajuta sa transformi orice talent, abilitate sau pasiune intr-o sursa de venit.

Rentiful este platforma care conecteaza persoanele care au nevoie de ajutor in sarcini de zi cu zi cu cei care doresc si au abilitatile necesare pentru a-i ajuta. Legatura dintre acestia este directa, fara intermediari, iar beneficiile sunt de ambele parti.

Microjoburile pot fi servicii prestate atat online cat si offline. Fie ca promovezi o pagina de facebook sau oferi servicii de editare audio/video, fie ca plimbi cainele unor vecini sau oferi meditatii, obtii venituri suplimentare. Aceste mici servicii sunt un mod simplu de a spori castigurile lunare. Nu necesita foarte mult timp sau efort pentru a fi realizate, insa ofera beneficii multiple.

Castiga bani usor. Lucreaza cand si cat vrei.

E timpul sa iti faci cunoscut talentul daca doar prietenii tai stiu ca pui cea mai buna muzica la toate petrecerile! Aminteste-le oamenilor de petrecerile la care toti invitatii erau pe ringul de dans.

Este foarte usor sa iti rotunjesti veniturile prestand servicii pentru cei din jurul tau. Totodata, economisesti bani atunci cand ai apelezi la serviciile unui membru al comunitatii. O firma specializata te va taxa mult mai mult si nu te va ajuta exact in momentul in care ai nevoie.

Lucrezi cand vrei si cat vrei si iti poti schimba oricand fisa postului. Daca te descurci in mai multe domenii poti aborda noi beneficiari de la o zi pe alta.

Cum functioneaza?

Primul pas pentru a te bucura de beneficiile microjoburilor este sa te inregistrezi ca membru Rentiful. Completeaza-ti pagina de profil cu informatii reale, corecte si relevante despre tine.

Orice utilizator care are o anumita calificare, abilitate, talent sau experienta intr-un domeniu poate posta un anunt pe platforma Rentiful. Sunt necesare informatii detaliate cu privire la serviciul prestat si pretul cerut. Cu cat oferi mai multe date despre tine, cu atat mai mult iti cresti sansele de a fi selectat de beneficiari. De asemenea, vei fi ‘angajat’ mai des daca vei primi recomandari bune de la cei care ti-au cumparat deja serviciile. Asa ca este important sa primesti si sa oferi la randul tau review-uri despre colaborarea avuta. Utilizatorii care isi construiesc o reputatie buna ajung sa castige mai mult.

Orice prestator de pe platforma Rentiful poate fi in acelasi timp si beneficiar pentru ca noi intermediem legatura dintre acestia. Cauta ajutor in comunitatea noastra!

Promoveaza-ti priceperea pe Rentiful si incepe sa castigi bani din microjoburile prestate!