Despre Rentiful

Ce este Rentiful?

Rentiful este platforma care te ajuta sa inchiriezi bunurile pe care le folosesti ocazional sau sa oferi servicii altor persoane din cadrul comunitatii. Imprumuta obiecte de la ceilalti utilizatori sau ofera spre inchiriere bunuri pe care le folosesti ocazional. Ofera servicii persoanelor din proximitatea ta si beneficiaza la randul tau de serviciile altor membri. Ai o multime de obiecte pe care nu le folosesti foarte des? Vrei sa stii cum poti economisi mai mult sau cum iti poti suplimenta veniturile?

Rentiful este cel mai bun loc unde poti gasi ceea ce iti doresti exact in momentul in care ai nevoie. In plus, uiti de povara si cheltuielile pe care le presupune regimul de proprietate clasic. Platforma noastra iti permite sa te conectezi online cu cei din proximitatea ta. Prin impartasirea lucrurilor vei reduce impactul asupra mediului si al consumului si, cel mai important, vei economisi bani. In plus, vei intalni oameni minunati si vei avea acces la o multime de obiecte fara a le detine.

Ai nevoie o trambulina pentru petrecerea copiilor? Cauti un cort sau alt echipament de camping pentru urmatoarea excursie? Te pricepi la ingrijirea plantelor si vrei sa castigi bani in plus? Ai nevoie de un profesor care sa te invete o limba straina?

Platforma Rentiful te incurajeaza sa interactionezi si iti faciliteaza legatura cu membrii din comunitatea ta. Prin intermediul serviciului de mesagerie de pe site ai posibilitatea de a discuta oricand cu ceilalti utilizatori. Comunica-le celorlalti tot ceea ce consideri important pentru voi si pentru comunitatea voastra!

Ce ne dorim?

Misiunea noastra este aceea de construi o platforma si o comunitate de incredere. Consideram ca o comunitate importanta si utila reprezinta un ajutor in viata fiecarei persoane si vrem ca toti membrii sa fie mandri de aceasta colaborare.

Legaturile puternice ne imbunatatesc viata si avem cu totii obligatia de a sprijini constructia propriei comunitati. Credem in:

  • Orientarea catre o economie sustenabila si nu catre una bazata pe consum
  • Schimbarea increderii in oameni
  • Crearea unei experiente autentice care sa rezoneze cu valorile oamenilor si sa fie impartasita si altora
  • Detasarea de castigul individual. Impartasind cu altii invatam sa apreciem beneficiile colective/sociale
  • Crearea unei comunitatii viabile si solide in care toata lumea beneficiaza rapid si ieftin de orice produs sau serviciu
  • Cresterea numarului celor interesati de experiente si nu de posesia de bunuri
  • Promovarea unei modalitati mai durabile de consum
  • Respectarea privilegiului acordat de a face parte din comunitatile pe care le construim online
  • Cartiere mai sigure, mai puternice, mai prietenoase
  • Utilizarea tehnologiei moderne pentru a conduce conexiunile in lumea reala.

 

Siguranta si confidentialitate

Noi inseamna mai mult decat eu, iar Rentiful este o modalitate usoara de a conecta oamenii. Si stim ca si tu vrei sa faci parte dintr-o comunitate sigura si puternica unde vei avea doar de castigat! Rentiful te ajuta sa dezvolti relatii de incredere si sa depasesti barierele sociale. Nu uitam insa ca ai nevoie de siguranta online si de confidentialitatea datelor personale. In acest sens, Rentiful se asigura ca informatiile tale private nu sunt dezvaluite fara acordul tau. Fiecare membru este indemnat sa isi verifice cu atentie adresa, sa se inscrie cu numele real si sa furnizeze informatii corecte de contact.

Contul fiecarui utilizator este protejat de o parola, iar informatiile partajate nu vor fi distribuite unor terte parti. Aceasta parola nu trebuie impartasita nimanui si este preferabil sa fie schimbata ocazional. Membrii comunitatii au posibilitatea de a utiliza sistemul de review-uri pentru a impartasi experienta avuta si pentru a crea un mediu mai sigur. De asemenea, orice problema privind siguranta personala poate fi raportata oricand administratorului Rentiful.